lørdag, desember 23, 2017

Dagbok 2017: 23.desember

Klokka er 22.35, utetemperaturen er + 1 grad C. Eg gjekk frå sjukeheimen klokka 22, og kom heim for vel 10 min. sidan. Ingen ny fartsrekord i dag, men vegane var begynt å bli litt sleipe (Kanskje "underkjølt regn?"), og så hadde eg litt å bere på. Vart ganske våt på turen.
Her er ikkje ferdig pynta og vaska etc. til jul, men det betyr ikkje så mykje for meg.
På føremiddagen var eg ein tur til naboane og så laga eg kvit bacalao. Det veit eg Nils likar, så eg ville ta med litt til han. Han har hatt mykje besøk i dag, så han var trøtt i kveld, derfor gjekk eg såpass tidleg heim.  Olaug og kjæresten(Alexander) hadde vore der. Margrete og barna kom hit først og så var dei alle fem ein tur ut til Nils for å ønske han god jul. Håkon kom også, og no fekk han og Eirik skifta vinterdekk på bilen vår, Audun skal få ha den til han reiser att, den 7.januar. Nils meiner at bilen treng å bli kjørt litt. Eg hadde ikkje nokon voldsom oppdekking, det gjekk i kaffi og litt attåt. Då alle dei andre hadde fare køyrde Håkon meg på Kiwi så eg fekk handle litt, og så tok vi turen ut til Nils, Håkon for ei lita stund, eg vart lenger. Men eg såg at Nils var sliten, og så var han begynt å tenke på morgondagen. Om han klarte å sitte oppe i den rullestolen osb. Eg beroliga han og sa at det gjer ingen ting om han og eg sit inne på rommet heile kvelden. Vi får i alle tilfelle julemiddagen inn til oss.
I dag var eg skikkelig trøtt mens eg var der ute, klokka var over 4 før eg sovna sist natt, så både Nils og eg tok oss ein blund mens eg var der. Eg åt litt kveldsmat der ute, hadde ikkje ete sidan frokost, men no trur eg at det skal smake med litt bacalao. Hadde med ein liten porsjon til Nils og den gjekk ned på høgkant. Hadde eg tatt med mykje, hadde han ikkje sett seg syn med å prøve å ete .
No skal eg sette på vaskemaskin, tømme oppvaskmaskina og rydde litt. Så får vi sjå-ingen bryr seg om at eg ikkje legg meg i "skikkelig" tid.

Ønsker alle som les bloggen min ei fin og fredeleg jul. Takk for alle helsingar!

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 24.april

                           Eg gjekk ein runde på Vernet før eg for på møte. Klokka er no 18.04, temperaturen ute er + 7 grader, sola skin no...