torsdag, desember 21, 2017

Dagbok 2017: 21.desember

Klokka er 21.30, utetemperaturen er + 5 grader C. Det er berre ei lita stund sidan eg kom heim, det var mørkt så eg såg ikkje vêret så godt, men eg trur nokså sikkert at det både regna og hagla-o g eg skal ikkje seie det sikkert, men eg tykte eg såg eit lyn også. Godt for meg at eg likar å gå fort, så eg heldt varmen, og eg likar eigentleg godt sånt skikkeleg VÊR.
Men i dag vart vi snytt for middagsluren på Heimen så eg gjekk heim litt tidlegare enn vanleg, så Nils skulle få kvile seg ut til i morgon.
I dag før middag kom Ragnhild på besøk, kjekt at folk besøker meg også. Torbjørn hadde vore på besøk hos Nils før eg kom, og overrekt han "Hjørundfjordboka" for i år. Det vart litt høgtlesing før eg gjekk heim.
Eg hadde ete før eg gjekk heimanfrå-hadde gløymt at det var torsdag. Eg kunne fått ball viss eg hadde villa, men var rett og slett ikkje svolten. Men kveldsmaten åt vi i lag. Det er enkelt med brødskiver og kaffi.
Elles har Nils hatt ein bra dag i dag. Han fekk dusja før middag og fekk på seg reine klede, eg ber skittentøyet heim og reint tøy tilbake, så gjer eg LITT nytte for meg.
Solfrid kom mens eg var der for ho ville treffe oss begge, det var derfor det ikkje vart middagslur.
Ho heldt med oss i at vi ville vere på Heimen julaftan-det er strabasiøst for Nils å komme seg heim. Vi skal noko kose oss same kvar vi er.
No skal eg prøve å få gjort litt her heime, i går fekk eg mykje unna etter at eg kom heim. Eg har god arbeidslyst etter midnatt.
I morgon kjem Einar og køyrer meg på butikken. Eg har ei liste liggande.
Eg har ikkje bakt ei einaste kake, ikkje kjøpt ei einaste gåve og ikkje skrive eit einaste julekort. Men JUL blir det nok.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...