fredag, november 24, 2017

Dagbok 2017: 24.november


Klokka er 22.00, utetemperaturen er + 3 grader og det har regna i dag også.
Her kan de sjå utsikta frå altanen vår i dag før middag. Elles har ikkje dagen i dag vore så mykje annleis enn andre dagar når det gjeld helse og aktivitet. Nils er nokså slapp, særleg før middag, han er ikkje sjuk i den forstand at han har feber etc. og så har han bra appetitt. Men han søv mykje. Som vanleg var eg først oppe i dag også, gav han medisin og frokost og let han sove vidare. mens han sov laga eg ei kake og vaska opp og rydda etterpå. Etter at han var oppe vaska eg kjøkken og bad. Og det på fredag!
Til middag laga eg berre ei enkel suppe i dag, og etterpå sovna vi begge ei lita stund. Solveig kom klokka 18.00, og ho og eg for og handla. Ikkje Svartefredags-handel på oss, det vart berre medisinar og mat. Men det var mykje folk ute og for, og vanskeleg å finne parkeringsplass. Alle handicap-plassane var sjølvsagt ledige, men Solveig nekta å bruke dei- så lovlydig er ikkje eg. Vi måtte på Amfi på grunn av apoteket, elles handla vi på Spar. Eg fekk hamstra ganske mykje mat, og så får eg supplere litt etter kvart som det er noko eg treng.
Vi drakk kaffi og prata litt etter handleturen før Solveig reiste ut att. Ho kjem ikkje her berre for at eg skal få handle; ho vil no gjerne sjå til far sin ein gong i veka.
No har eg fått varene på plass og vi har sett TV-men skal vel sjå litt meir. Kveldane er beste tida vår.
Så ønsker eg alle ei god helg!

I dag fyller den yngste av Margrete sine fire, Erlend,  14 år. Han har strekt seg veldig siste året. 
Gratulerer heile familien med Minstemann!

Denne karen er "mellombror" i familien til Rasmus. Han er ein ivrig basket-spelar i "Kongsberg Miners". Han har fått to nye drakter. Dette er den eine.


Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...