mandag, februar 01, 2016

Dabbok 2016: 1.februar

Klokka er 18.00. Temperaturen er + 2 grader C, og eg trur det regnar ute. Vi fekk meir snø sist natt, så Nils hadde arbeid med å mòke på føremiddagen, det var no nesten som ei sørpe. No skal det visst bli litt finevêr, men så kjem det regn og snø igjen.
Eg har halde meg inne i dag, og før middag var eg ganske arbeidsam. Bytte på sengane, vaska soverom, bad og kjøkken, ikkje fordi det var mandag, men fordi det var behov. Vaskemaskina har surra og gått mykje av dagen, og så blir det tørking i trommel. Ikkje vits i å henge ut klede i dette vêret.
Elles har eg til no lese 6 av dei 19 platene i boka mi, og det ser ut til at eg greier å fullføre. Eg strikkar mens eg les, så heilt unyttig er det ikkje.
I dag har vi vore utan TV. Ja, vi merka det ikkje for vi har sjeldan på TV på dagtid, men det var ein nabo som gjorde oss merksame på det. Så fekk vi mobilmelding frå Tussa. Get låg nede på grunn av ein omfattane skade i Bergensområdet. Eg sjekka at eg hadde NRK på datamaskina og det hadde eg. No har dei visst utbetra feilen, for no funka TV-en.
I dag hadde vi ikkje planlagt noko til middag, men eg hadde spaghetti, Carbonarasaus i pakke og ein skinkeboks, så no har vi hatt oss eit betre måltid. Når vi ikkje har bacon, går det fint med bokseskinke. Så fekk vi mat i dag også.
No skal vi slappe av litt før vi drikk kaffi.

1 kommentar:

solveig sa...

Ja, det er i alle fall mykje ver for tida. I morgon skal eg til bya, så då håper eg på stilt opphaldsver.

Dagbok 2024: 2.mai

Klokka er no 17.32, temperaturen på trappa er + 22grader C, så her er det full sommar i dag. Dagen starta med trim frå 10-11,då eg kom heim ...