søndag, februar 14, 2016

Bok nr.11 -2016: Mørke rom

Mørke rom
Libby er syv år gammel da moren og de to søstrene hennes blir myrdet, og broren Ben blir senere dømt for ugjerningen. Som voksen blir Libby kontaktet av The Kill Club, en forening som er sykelig opptatt av beryktede drapssaker, som ønsker å bevise at Ben er uskyldig dømt. Libby ser muligheten til å tjene penger på historien sin, og påtar seg å oppsøke aktører fra den natten mordene skjedde. Gradvis avdekkes en utenkelig sannhet, og snart er Libby nok en gang på flukt fra en morder.
.........................................................................................................
Eg har brukt litt for lang tid på denne boka; eg har "dotte ut" tusen gongar, spola tilbake like mange og i det heile tatt. Denne siste veka har eg hatt mange jern i elden, så eg har ikkje fått lese så mykje i samanheng. Dette er ikkje ein fordel.Men i dag las eg ferdig boka. Kva eg synest? Tja, kva skal ein seie. For meg blei boka langdryg, for mykje fram og tilbake, for mange villspor osb. Løysinga på mysteriet var noko søkt. Kort sagt: Eg var ikkje overbegeistra.Viss ein les på nettet får boka frå 1 til 6 på terningkast.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 27.mars

Klokka er no 17.45, temperaturen ute er+ 9 grader, men det er overskya i dag, så det er ikkje så fint som det var i går. Eg sov godt sist na...