lørdag, desember 19, 2015

Dagbok 2015: 19.desember

Klokka er 19.00. Temperaturen ute er +11,2 grader C. Det er mildt, mørkt og vått, og energinivået er lågt.
I dag kom vi oss ikkje nedover før det leid utpå føremiddagen, for Nils skulle sjå skiskyting på TV. Eg brukte ventetida til lesing av lydbok og strikking. Ingen av oss var særleg spreke i dag; eg plagast med venstrefoten og hofta, som vanleg, og Nils var meir enn vanleg plaga med høgrefoten.
På Amfi var det så fullt at vi stod i fare for å bli trakka ned, men det var noko medisin vi måtte ha. Handla litt på Coop og litt på Kiwi på heimvegen. Nils fekk slik plage med foten at vi var glade for å kome oss heim att: (Han er betre no). På trappa fann eg ein nydelig bukett frå ei av veninnene mine, og i postkassa var det kort frå ei anna som eg høyrer frå kvart år til jul.
Eg hadde handla inn til Taco i dag, så det gjekk fort å få mat på bordet. Etterpå sløva eg på sofaen med lydboka mi, og etter kvart kom strikketøyet fram att.
No har eg sett reportasjen om Rune Sæbønes, redaktør i Møre-Nytt, som tok av nesten 60 kilo.Den som intervjua han var sonen til Arill Riise som er journalist. Første gongen eg såg Rune etter at han hadde slanka seg, kjende eg han ikkje att.
Her i huset er det veldig roleg no før jul, det er nokre oppgåver att, men dei må vi ta nærmare sjølve julehelga.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...