søndag, november 15, 2015

Dagbok 2015: 15.november

Klokka er 17.00 og temperaturen er + 5 grader, så det passar bra,
Det har visst vor opplett i dag, men eg har ikkje vore så obs på vêret sidan eg har halde meg inne. Nils gjekk ein tur opp i skogsvegane før middag, noko eg ikkje kan vere med på.
Det vart til at eg baka nokre brød, bretta ein klesvask etc. Det er stort sett det same kvar dag.
Middag slapp vi å tenke på i dag, her var rikeleg att frå i går. Nils begynte å lure på om vi hadde greidd oss med ei lammeside i staden for to. Men no må eg snart lage ein skikkeleg ball-middag,; det er lenge sidan sist.
Kjenner at eg åt for mykje i dag, er nesten uvel etter så mykje mat. Nils plar seie at ein føler seg betre etter å ha ete fisk, og det må eg nesten seie meg enig i.
Elles har eg slappa av på sofaen og sett diverse opptak på TV, så dei heilt store hendingane har vi ikkje hatt i dag. Anne Marie ringde i dag, Nils lurte på kvifor ho ikkje ringde på bursdagen, men ho ville vente til den var overstått. Det var for så vidt godt tenkt, ikkje så kjekt å få telefonar når ein har gjestar.
I morgon må eg ein til nedover, for no har det hopa seg opp med ærend.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...