tirsdag, mai 12, 2015

Dagbok 2015: 12.mai


Klokka er snart halv åtte. Temperaturen ute er +12  grader C. Det er skya med opplett og ganske fint no. Tidlegare i dag hadde vi kraftige regnbyger.
Vi er nyss komne heim frå pensjonistmøte, det siste før sommarferien. Det gjekk bra denne gongen også, med eit program som i alle fall vi likte: Per Jansen med program om Evert Taube.
Ved bordet vårt sat: Lisbet Sæter og Jan Magne Dahle, Eli og Terje kjøde, Barbro Ose og Per Andreassen,Kristin Graff, Per Jansen + Nils og eg. Skal ikkje antyde noko politisk- men går ein nokre år tilbake i tid.......
Elles går det meste av dagen med når vi har desse møta. Etter at eg hadde vaska håret etc. reiste vi nedover, handla litt og henta songbøker på Bakk-Ola før vi stilte på Kulturhuset  og dekka bord m.m.
Vi hadde ein liten matpause og ein strekk på sofaen heime før vi stilte opp att på Kulturhuset klokka 15.30.
Med det same vi kom heim, kom Jørn, for Nils hadde lova å vere med han og ha ut båten.
Eg er enno litt sløv etter forkjølinga, hostar og snufsar gjer eg også, så eg trur ikkje eg orkar å begynne å skrive referat i kveld.Eg må "tøme haudet" litt først. Så snart eg er ferdig med referatet blir det "sommarferie".

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...