søndag, april 19, 2015

Dagbok 2015: 19.april

Klokka er no ca 19.40. Temperaturen er + 11, 5 grader C og sola skin. Det har ho gjort i heile dag.
Då eg vakna i dag tidleg, var Nils vekk, og eg forstod at han var ute og fiska. Han har litt fiske-abstinenens fordi det har vore så dårleg vêr siste halvåret, minst.
Eg fann ut at eg kunne gjere litt til nytte eg også, så eg sette ein brøddeig.
Nils fekk nokre fine seiar, som han har filetert og skal gi Bodil på 70-årsdagen. Det var ikkje så stor fangst i dag, men vi har nok fisk sjølve.
Vi åt tidleg middag i dag, sidan vi hadde ein god porsjon ballj som vi tok opp frå frysaren i går. Er det noko som sit lenge i magen, så er det slik mat, eg er relativt mett enno.
Etter middag har eg vore ekstremt lat. Eg har lege ute på solsenga og høyrt lydbok, av og til somnar eg, andre tider dett eg berre ut. Mens eg las siste plata, strikka eg ferdig ein lest, då sat eg inne på datarommet.
Eg synest ikkje ein skal ha dårleg samvit for å nyte sola, vi har ikkje hatt SÅ mykje sol denne vinteren og våren. ( Men eg viller heller ha gått tur-om eg hadde kunna.)

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...