mandag, april 13, 2015

Dagbok 2015: 13.april

Klokka er no 17.15. Temperaturen ute er + 6 grader C, og sola held på å kome fram. Viss de trur bildet over er gammalt, så tek de feil, det er frå i dag tidleg. Vi vakna nemleg til kvite marker og full vinter i dag igjen. Veit ikkje kva for ei "rid" vi er komne til, men det er neppe "erlerida".
Vi bestemte oss for å halde oss i ro til snøen var smelta, sidan vi har sommardekk på bilen. Det vart liksom ikkje gjort så mykje før middag, men så var ikkje føremiddagen så lang heller. Vi åt salta lange, og då var ikkje klokka meir enn 13. Etter ein liten pause og ein kopp kaffi, tok vi ein tur til Vik; vi hadde ærend både på biblio og på Amfi og diverse anna.
Elles har eg gjort litt "kontorarbeid" i dag, dvs.sendt meldingar i aust og vest og vore innom Nettbanken. Det har vore ein svært laber dag, men har no vaska og hengt ut ei maskin med klede, og fleire skal det bli. No er det så fint at eg kunne ha lagt meg på solsenga, men der er det ei madrass av snø!
I morgon skal vi til kykje, det er ein nabo som skal begravast. Han var yngre enn eg.
Onsdag er det styremøte i pensjonistlaget, og så må eg skrive referat og avisinnlegg etterpå. Onsdag i neste veke er det pensjonistmøte, med alt som det fører med seg. Så no blir det ei hektisk tid framover.Alt er relativt. Men ein er ikkje unge lenger, og har ikkje den same kapasiteten som før. Slik er det berre.

Sjekk dei stakkars scillaene som stod så fint og blomstra før snøen kom.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 17.april

                Dette var pynten på "Vernet" i fjor. Det kjem vel ein likeins i år. Klokka er no 17.20, temperaturen ute er + 9 gr...