mandag, mars 09, 2015

Dagbok 2015: 9.mars

Klokka er no 18.30. Temperaturen ute er +6 grader C og det er opplett. Det var regn litt tidlegare på dag. I dag brukte eg mykje av føremiddagen til å lage ei kake og rydde opp att. Så var vi ein tur nedover på biblioteket, der eg tok med meg tre bøker av relativt lite interesse. Var også ein tur på Amfi og handla meir mat. Blant anna kjøpte eg svinekotelettar som eg steikte til middag. Det er ei stund sidan sist vi hadde det no, så då vart det ei avveksling. Etter middag sette eg meg til å rippe bøker, og så vart det ei lita lesestund på sofaen, mens Nils var av garde og henta ved som han saga opp. Trur ikkje eg skal kløyve denne gongen sjølv om eg har veldig lyst. Har vore ganske bra nokre dagar no. Mens han styrte med ved, hadde eg ein liten oppvask og litt rydding på kjøkkenet. Dagane fer som ein røyk anten ein gjer noko eller ikkje.
(Eg må inn på Google for å få lagt inn bilde. Lurer på om det er derfor resultatet blir så dårlig? Men det er berre å klikke på bildet, så blir det betre). 



Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...