onsdag, februar 04, 2015

Bok nr. 12 - 2015: Den ene pluss en.



Jojo Moyes' roman Den ene pluss en føk rett inn på førsteplassen på norske bestselgerlister etter en uke i salg!
Den ene pluss en er en svært rørende, morsom og fengslende historie om den kjærligheten og vennskapet som kan oppstå under de mest usannsynlige omstendigheter – skrevet av Jojo Moyes, forfatteren bak bestselgeren Et helt halvt år.
Livet til Jess er virkelig kaotisk: Med to jobber, to barn og en stinkende hund forsøker hun å gjøre det beste ut av hverdagen. Plutselig får datteren hennes en fantastisk mulighet av sorten som bare kommer en gang i livet, men hva hjelper vel det når Jess slett ikke har råd til å gripe den?
Inn i livene deres kommer den kjekke Ed Nicholls – en mann som tilsynelatende har alt: Ed er rik, suksessfull og i Jess sin øyne, ekstremt arrogant. På overflaten lever de to vidt forskjellige liv, men Ed vet utmerket godt hva det vil si å være alene med tøffe utfordringer. Han har tid og lyst til å hjelpe Jess, men kan han det, når hans eget liv nylig ble snudd på hodet og han selv går en høyst usikker fremtid i møte??

...................................................................
Denne boka las eg på papir. Den er på 450 sider, men det var fort gjort å pløye gjennom den. For dette er ei bok av det lettleste slaget. Dei som har lese "Et helt halvt år" veit kva eg meiner.
Til tross for at boka er svært lett tilgjengeleg, er den ikkje utan kvalitetar. Den har mange gode poeng, og bodskapen er først og fremst at ein ikkje må gi opp, same kor svart det ser ut. Boka inneheld ikkje noko kontroversielt spørsmål, slik som den førre boka, men den er ikkje heilt utan brodd. Eg kosa meg med å lese den, og trur den vil fenge mange.Den høver godt for unge folk, og Olaug jr. vil i alle fall lese den. 



2 kommentarer:

solveig sa...


Eg las den førre på papir, og kan nok tenke meg å lese denne også. Vi får stille oss i kø!

Besta sa...

Eg har lagt den i avisnettet !

DAGBOK 2024: 19. APRIL

  Dette bildet er eit par veker gammalt, eg har ikkje fått orden på bildebruken enno. Klokka er no 17.20, temperaturen ute er+8 grader, det ...