fredag, november 21, 2014

Dagbok 2014: 21.november.

Klokka er 19.00, temperaturen er 0 grader C og det har vore ein ny strålande dag, med skyfri himmel.
I dag hadde vi ikkje plikter i heimen, så vi tok oss ein tur nedover. Var innom Ørsta Torg og kika på julebutikken, der det vert selt handarbeid av ymse slag. Der var mykje fint, men det vart ikkje kjøpt noko i dag. Det var patchwork, hekla og strikka ting og keramikk, mellom anna.
Nils har eit par år snakka om å kjøpe seg ein frakk, og i dag var det høveleg vêr til det. Han handla på Dressmann. Desse frakkane er så korte at dei minner om losjakker. Det var vel derfor naboen henta fram ei høvelig hue, som han fekk låne.
Eg hadde ærend på biblioteket og på apoteket, og så handla vi litt mat på Kiwi på heimvegen.
I staden for å gå på kafe laga eg kinamat sjølv i dag. Det gjorde eg veldig lettvint: Bruna kjøttdeig, woka ein pose grønsaker og blanda i ei glas med "Uncle Ben`s sweet and sour". Koka ris i mikrobølgeomnen. Fort gjort og godt!
Heile ettermiddagen har eg site og rippa bøker inn på maskina, strikka på ein lest og lese ferdig boka mi. No er det visst på tide å vere litt sosial.

Nils hadde hatt lyst å reise til Runde på sundag, då der skal vere eit program om størjefiske i "gamle" dagar, og folk som har vore med på det er oppmoda om å kome. Nils var med på størjefiske på 50-og 60-talet så han er i målgruppa. Dessverre kolliderer det med cup-finalen, og fotballen har første prioritet.
Eg ønsker alle ei god helg!

2 kommentarer:

solveig sa...

Dei vaksne barnrbarna hans har liknande jakker! Praktiske både til dongeri og utanpå dress!

solveig sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

Dagbok 2024: 24.april

                           Eg gjekk ein runde på Vernet før eg for på møte. Klokka er no 18.04, temperaturen ute er + 7 grader, sola skin no...