mandag, september 29, 2014

Dagbok 2014: 29.september.

Utsikt frå altanen klokka 12.30 i dag.

Klokka er no 20.00 og det er fint,nesten klårt vêr ute. Temperaturen er + 7 grader C. Håper på ein nydelig dag i morgon, i dag har det vore litt av kvart.
I dag føremiddag heldt eg fram med rydding av kontoret. Fekk sortert og kasta diverse brev og anna papir. Fann nokre bilde som hadde gøymt seg bort, og det var litt artig. Så ringde Eli, og eg måtte printe ut mange fleire brev, slike som skal ut til pensjonistar som eg medlemmer sentralt, men ikkje lokalt. Vi vil gjerne ha dei med i lokallaget, kontingenten er den samme.
Vi var på styremøte på biblioteket frå ca kl.13-14.30. Då vi kom heim laga vi oss middag i ein viss fart, i dag vart det middagspølser med kålrabi og poteter. Ikkje så ofte vi har det.
Etter at vi hadde kvilt oss litt, gikk vi ein lang tur ut på Vinjevoll og rundt på Vallabøen med brev til pensjonistar. På den måten sparte vi pensjonistlaget for minst 150,- kr i porto- i tillegg til at vi fekk god mosjon. Eg var heilt sveitt då vi kom heim, prøver å ikkje "sige" etter vegen slik eg ofte er nøydd til.
Elles var vi også innom Møre-Nytt i dag og inviterte dei til å skrive om Eldredagen, som vi skal markere på Kulturhuset komande fredag. Dermed kan eg slappe av frå notatblokka og få tid til å prate med folk. Men eg skal vere med å dekke borda før middag, og Nils skal hjelpe til med billettsalet.Det er no litt greitt å vere til nytte.

Ingen kommentarer: