søndag, mars 23, 2014

Ingeborg fyller år.

I dag er det 21 år sidan vesle Ingeborg kom til verda, og då er ho endelig myndig - også etter gammal målestokk. Sidan Ingeborg vart fødd berre nokre få dagar før min eigen fødselsdag, fekk eg eit fotoalbum i gåve, der det er bilde av jenta frå første dag, eller første minutt er vel rettare å seie. Ho er den eldste i søskenflokken, og vårt barnebarn nummer tre. På Hareid hadde dei to gutar, og særlig nr.2 var veldig begeistra for den vesle kusina. Vi hadde ein liten mjuk hårbørste som han børsta håret hennar med i det uendelige. ( Han er tre år eldre enn henne.) 
Ingeborg var mykje hos oss den første sommaren, og  då hausten kom, flytta dei til Ulsteinvik. Men ho har aldri vore langt borte frå oss før no i år når ho er i Kristiansand. 
Ho har gått i mora sine politiske fotspor og er no medlem i AUF, derfor var det fristande å ta med dette bildet der ho møter Jens Stoltenberg. Margrete har eit bilde av seg og Gro Harlem Bruntland frå den gong ho var AUF-ar. 
Kunne sikkert ha skrive ein roman om Ingeborg, ho er ein spesiell person som eg sjølvsagt er veldig glad i. (  Eg har stoff nok, men skal la det vere.)
Eg har gratulert henne på FB før, men no kan eg gjere det her også:

GRATULERER MED DAGEN INGEBORG !

1 kommentar:

Hildegard sa...

Gratulerer med Ingeborg!

Dagbok 2024: 16.april

  Dette bildet er frå i fjor, men trappa ser likeins ut i dag og eg har gått dei 43 trinna i dag også. Klokka er no 16.04, temperaturen er +...