tirsdag, januar 28, 2014

Dagbok 2014: 28.januar

Klokka er 17.30. Temperaturen +2-3 grader C. Det har vore ein fin dag. Før middag hadde vi sola frå 10.30 -12 ca, så var den bak Melshornet ei stund før den kom att for fullt ca kl.14.00. Slike dagar burde ein sjølvsagt vere ute, og Nils jobba med å rydde opp i veden som låg att. Eg fekk ikkje gjort stot anna enn å vaske håret og rydde i heimen før vi tok ein tur til Vik. Eg måtte blant anna ha litt meir teppesjampo. Nils hadde ærend på apoteket, og så var det litt mat som mangla.
Då vi kom heim, rensa eg teppa på gangen og vindfanget, så kan vi rydde bort maskina for denne gong.Tepperensing er god mosjon for armar og rygg, for å seie det på den måten. Det er så rart med det, er det fint lett vêr, får ein ny energi.
Til middag i dag blei det steikt kveite med heimelaga, relativt mager, remuladesaus, grønsaker og mandelpoteter. Etterpå måtte vi berre slappe av litt!
I går begynte eg å strikke på eit sjal-fann oppskrifta på Strikkemor(o) sin blogg. Eg hadde ikkje rette sorten garn og brukte ikkje rette sorten pinnar, så sjalet mitt vert heilt annleis.Gjorde ein feil og måtte rekke opp, og så var det ikkje så lett å "komme innpå "igjen, men det er no berre eit sjal. Garnet eg brukar er noko eg hadde liggande. Men så lærer eg mønsteret, som eigentlig er veldig lett, og kan strikke eit fint sjal seinare ein gong. Mens eg strikkar les eg krim, er snart ferdig med den boka eg held på med no.
Bilda er tatt klokka 14.30.

Ingen kommentarer:

DAGBOK 2024: 19. APRIL

  Dette bildet er eit par veker gammalt, eg har ikkje fått orden på bildebruken enno. Klokka er no 17.20, temperaturen ute er+8 grader, det ...