lørdag, oktober 26, 2013

Dagbok 2013: 26.oktober

I dag kan vi gratulere Rasmus med 49-årsdagen! Dette bildet er frå yngre år, frå den tida Solveig dreiv og fotograferte og framkalla  bilde i ei kjellarbod.
Har ikkje så mange ferske bilde av dei vaksne, det er helst barna som blir fotograferte. Skal ringe til Kongsberg om ei lita stund, for å gratulere familiefaren.
Klokka er snart 19.00, og det er bekmørkt ute. I morgon blir det enda verre når vi er over på normaltid. Det har vore overskya og litt regn i dag. No er temperaturen +8  grader C ute , og snøen er vekk i fjella igjen.
Eg veit ikkje om det er vêret si skuld, eller det er fordi eg har site så mykje siste dagane, men i dag er ryggen heilt umulig. Men eg kan bevege med fritt, så vi var ute og gikk tur før middag. Men først var vi ein tur nedover, på biblio og på Amfi. Trefte Ruth og Harald og vart ståande lenge og prate med dei. Ja,vi trefte andre kjende også.
Vi kjøpte med oss ein pizza heim til middag, og etter middag vart eg liggande på sofaen med lydbok. Eg synest ikkje boka er noko særlig, og eigentlig burde eg berre lagt den vekk, men akkurat det er eg ikkje så flink til.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...