onsdag, oktober 23, 2013

Dagbok 2013: 23.oktober

Klokka er snart 20.00, og vi har nettopp ete ein noko forseinka middag.
Ute har det vore overskya heile dagen, med diverse regnbyger, trur eg, har ikkje vore ute for ei dør. Snøen i fjella er borte, og akkurat no er temperaturen ute +12 grader C.
I dag har eg for ein gongs skuld gjort noko nyttig. Eg har vaska ned kjøkkenet, tak, vegger og golv. Skuffer og skap tek eg etter behov, heile året. Eg kjenner at eg ikkje lenger er ung når eg driv og klatrar opp på bord og benker. Men eg var så lur at eg tok på meg nokre gamle briller, for sterke progressive briller er nokså utrygt under klatring.
Nils dreiv og frakta vedsekker frå under altanen og opp i garasjen, og så har han vore og kjøpt ein jekk, kan aldri vite kva tid vi må legge om til vinterdekk.
Måtte kvile ei stund etterpå og prøvde å lese i MP3- boka på Walkman, skulle ønske eg fekk til å legge den over på den vesle MP3-spelaren, for då kan eg gå med bok på øyret heile dagen, om eg vil.
I dag fekk eg boka til Øystein, og den gler eg meg til å lese på papir.
No i kveld laga eg spaghetti og kjøttsaus, eg brukar grov spaghetti for å få litt betre samvit.
Elles har de kanskje lese på FB at eg har blitt forsøkt svindla? Og eg er visst ikkje den einaste.
I morgon skal vi på konsert der Erlend skal spele, for første gong. Og mandag er det styremøte i pensjonistlaget, det har vore ein pause i alle aktivitetar no ei stund.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...