mandag, oktober 21, 2013

Dagbok 2013: 21.oktober

 
Klokka er18.30, det har skya over og temperaturen har stige til + 6 grader C. Det er ikkje så fint som før, men vi slepp kulden.
Sidan vi rekna med at dette vart siste finevêrsdagen på ei stund, ville vi vere mest mulig ute.
Vi er stadig på leit etter nye plassar å gå tur. I dag køyrde vi opp i Solidalen der det er ei skytebane. Vi parkerte bilen eit stykke ned i bakken og gikk siste stykket. Der var inga skyting i dag, så vi gikk heilt trygt.På bildet over ser de eitt av "skytehusa" og fjellet Helgehornet som er med på nesten alle bilde frå altanen vår. Vi er i Volda kommune.Herifrå går det merka sti opp på fjellet. Har vore på toppen eit par gonger, men då gikk vi opp frå Hovdevatnet.
Då vi kom ned att til bilen gikk vi ein sti bortover, der det var tett skog på begge sider av vegen. Eg prøvde å ta eit bilde av Voldafjorden mellom trea, med dårlig resultat.Her er det tømmer nok til ei ny Dagmar.
Eg stussa litt på om namnet på dalen var rett stava på skiltet.Solidalen, stod der. For meg blir det sol-i-dalen. Eg meiner det må heite Sollidalen, eller Solliddalen=sol-lid-dalen.Eg skal sjekke eit kart.
Vi handla litt på Rema 1000 på heimvegen, og så var det heim og steike sei til middag.Det er no stas kvar gong.
Eg var ikkje så sprek å gå i dag, trur det kjem av at det er regn i kjømda, alle giktiske "sjukdommar" reagerer vel på vått vêr.Eg må berre skrive det, så folk ikkje trur eg er LAT. 

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...