fredag, august 16, 2013

Dagbok 2013: 16.august

Klokka er 21.15. Temperaturen ute er + 14 grader C og det regnar. Det har det gjort i heile dag. Merkelig kor vêret kan skifte frå eine dagen til den andre.
Det har ikkje hendt så mykje i dag. Før middag var vi ein liten tur nedover og handla litt mat etc. Då vi kom heim laga eg fiskekaker på foodprosessor, og det vart så mykje at vi har to middagat til. Kakene var gode!
Etter middag vart det pause med middagslur og lydbok før vi drakk kaffi. Timane fyk av garde same om ein har noko som skal gjerast eller ikkje.
Eg hadde litt "data-arbeid " med å fylle opp MP3-spelaren med ny bok. Og så gjekk eg ein tur på skogsvegane iført regnkåpe. Då følte eg meg litt tøff. Som regel skulkar eg trimmen når det regnar.
Så blir det vet TV resten av kvelden.
Ørsta pensjonistlag reiste på tur i dag, dei skal bu på hotell i Askvoll og ta turar i nærmiljøet. Håper dei får litt betre vêr i morgon. For oss høvde det ikkje å vere med denne gongen.
Ønsker alle ei god helg! Viss eg ikkje hugsar feil er det ein av gutane på Eid som fyller år i dag?

1 kommentar:

bodilingeborg sa...

Ja, Stig Andrê, fylde 23 år, siste dag i sommarjobben på NPS, der han har lika seg godt. I dag (søn)reiser han attende til Bergen og studiar.

Dagbok 2024: 27.mars

Klokka er no 17.45, temperaturen ute er+ 9 grader, men det er overskya i dag, så det er ikkje så fint som det var i går. Eg sov godt sist na...