lørdag, juli 20, 2013

Dagbok 2013: 20.juli

Klokka er 19.00, temperaturen ute er + 14 grader C. Vi hadde gledd oss til sol og finevêr i dag, og ei stund såg det ut som om sola skulle kome fram for alvor. Vi tok ein rask tur til Vik og handla inn matvarer, slik at vi skulle vere klar for ute uteliv.
Men først skulle vi ha litt mat. Eg hadde kokt opp risen-grynsgraut før vi for nedover og sett i steikomnen, så den var nesten ferdig. I tillegg hadde vi spekemat og potetsalat. Framleis var det skya vêr så vi slappa av litt inne.
Så gikk Nils ut for å klippe ferdig plenane, og endelig kom eg meg ut. Då var det på ingen måte sol, derimot skodde som kom lenger og lenger ned og skoddevind. Men vi heldt hetenså lenge vi jobba.Eg fekk fjerna litt ugras etc. men følte ikkje at eg hadde fått nok mosjon, så eg gikk ein tur rundt Storebakken etterpå.
Litt surt å gå her i skodda og vite at finevêret ikkje er langt unna.Naboane var på tur til Fjærland i dag og ringde hit for å be oss heise ned dei utvendige persiennene deira.Eg kunne roe dei ned med at det på ingen måte var behov for det.
Ønsker alle ei god helg uansett kvar de er og kva vêr de har. Det er mykje prat om vêr, men det finst faktisk verre ting er skodde og regn. I dag tenkjer eg spesielt på dei som omkom i ulykka på Hareid og dei som sit att i sorg.
Eg er veldig fornøgd med at vi gjorde beddet ved garasjen litt smalare. Det er lettare å halde fint no. Og graset som vi sådde har grodd fint.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 26.april

Klokka er no 16.30, temperaturen ute er +8 grader og no skin sola mellom skyene. Det er berre ei lita stund sidan eg kom att frå turen på Ve...