lørdag, juli 07, 2012

Vêrmelding 7.juli - 2012

Klokka er 16.00. I dag vakna vi til fotsid skodde, noko som er typisk for Ørsta. No har skodda letta mykje, men så har det kome vind. Det eine er vel resultat av det andre. Temperaturen er + 22 grader, men det kjennest kaldt ut.
Før middag var vi ein liten tur til Sæbø, brukar å ha ein tur på Nilsbuda kvar sommar og sjekke ut lokalt handarbeid m.m. I dag kjøpte eg berre eit lilla skjerf til meg sjølv. Der borte var sola i ferd med å trenge gjennom skydekket og der var behagelig varmt. Og det var for ca 3 timar sidan. Bildet over er frå kaia der inne. Elles gleda eg meg over å sjå dei vakre grøftekantane når vi køyrer, med eit stort utval av ville blomster.Dei er ekstra fine og frodige i år.
Så var det til Ørsta og handle på Amfi, og det tok si tid, for i dag trefte vi utrulig mange vi kjende. Ein tidlegare kollega hadde vore på Sørumsand og kom med helsing frå søskenbarnet mitt der. Koselig.
Vi laga ikkje middag då vi kom heim, men hadde kjøpt med oss loff og reker, så vi hadde eit herlig måltid. I løpet av dagen/kvelden skal eg lage fiskepudding av noko av fisken som Nils fekk. Det er god sommarmat.
Kjenner at eg ikkje taklar så godt å SITTE i bilen, men vi skal no på tur i løpet av sommaren UANSETT. Jordbæra er i ferd med å modne, og graset veks kvar dag, så det er visst vanskelig å rive seg laus.
Trur ikkje eg ønskte GOD HELG i går, så får eg gjere det i dag!
Resultat av juleorkanen Dagmar ser vi over alt, men somme stader har dama vore svært så selektiv. Sjå godt på bildet, så ser de ein brun flekk i fjellsida.Der ligg alle granene nede- på kryss og tvers.
Elles kan eg melde at hotellet no er nyoppussa, og så har dei bygd til ein ny resepsjon, men vi var ikkje inn i dag.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 23.april

  Eg har ein plass på maskina der eg kan finne "gamle" bilde. Dette er ei av rosene mine, Leonardo da Vinci, trur eg. Eg har lese ...