tirsdag, juli 17, 2012

Vêrmelding 17.juli - 2012


Dette er ikkje noko kjekt lenger. På yr.no står det lettskya og sol, men kva har vi fått i dag? Overskya og regn, og no er det + 14 grader ute! Sjølv har eg kledd meg i vinterklede, og Nils fyrer i omnen, så no verker eg ikkje så mykje lenger.
Det beste som kan seiast om veret i juli så langt er at ein får gjort litt av kvart INNE. I dag har eg også fått unna ein del husarbeid, om eg ikkje akkurat har vaska tak og vegger.Dessutan har eg lese ut enda ei bok - viss det er positivt?
Til middag hadde vi salta brosme og lange og det var godt.
Hadde meg ein ørliten tur rundt huset og registrerte at graset veks godt og blomstrane er litt forseinka, Dei orange liljene som ofte , feilaktig, blir kalla keiserkroner, er nesten avblomstra nedanfor huset, men har nettopp starta ved garasjen, så dei har vi glede av lenge. Blomkarsen blomstrar også no. Eg speider etter kålsommarfuglar, for viss dei kjem, legg dei egg som utviklar seg til åmer på blomkarseblada.
Inne har eg ein fantastisk plante, ein duftranke som eg fekk av nokre veninner for over eit år sidan. Den har vakse seg stor og frodig og er full av knoppar.
I dag kan vi gratulere Elin og Jostein med 30 -års bryllaupsdag!

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...