onsdag, oktober 19, 2011

Vermelding 19.oktober - 2011

Klokka  har passert 13.30. Ute er det skodde, regn og grått. Temperaturen er + 5 grader C.Snøen ligg langt nedetter fjellsidene.
Det er til å bli deppa av, men på langtidsvarselet for neste veke er det berre sol,sol, sol......Så har vi noko å sjå fram til, anten det slår til eller ikkje.
I dag har eg brukt det meste av førmiddagen til matlaging. Nils heiv uti snøret så vidt i går kveld, og fekk nokre småseiar. Slike plar vi ete "levande" til middag, men sidan vi alt hadde ete fårikål, frista det ikkje med enda eit middagsmåltid, så vi vart samde om at eg skulle lage "blandaballj" i dag. Då eg hadde laga ball av halvparten, fann eg ut at det eigentlig var nok, så eg laga seikarbonadar av resten. Dei blei noko grå, slik som dei blir når fisken er liten, men sikkert fullt etande. Dermed har vi middag til to dagar-eller meir.Eg har erfaring med at det blir mykje matlaging i styggever.Mykje lesing og strikking blir det også, glad eg ikkje har skritteljar, for DÅ hadde eg blitt frustrert.

Ingen kommentarer:

DAGBOK 2024: 19. APRIL

  Dette bildet er eit par veker gammalt, eg har ikkje fått orden på bildebruken enno. Klokka er no 17.20, temperaturen ute er+8 grader, det ...