fredag, april 29, 2011

Vermelding 29.april - 2011

Klokka er blitt 23.00- dagane går ekstra fort når det er så fint ver.Strålande sol frå morgonen av i dag, men kjølig på morgonkvisten.No er temperaturen +7-8 grader C. 
Eg hadde eit ærend elle to til Vik i dag+ litt "kontorarbeid."
Fekk lyst å ta ein tur til Ulsteinvik for å sjå om eg fann meg nokre sommarlige klede på An Chri- det gjorde eg ikkje, men fann i alle fall ein topp som eg likte. Så hadde eg med ein MP 3-spelar med resten av boka som Solveig held på med-trudde eg. Men eg hadde heller ikkje slutten på min MP3, så det var ikkje fritt eg var litt irritert på meg sjølv. Skuldar på at eg har vore noko "tett i pappen" siste dagane. Men vi fekk no ei koselig stund med kaffi på altanen. Middag hadde Nils og ete på "Sunt og nam" i Ulsteinvik. I dag tok vi tapastallerken, vil ikkje skryte av den maten akkurat. Har ete andre rettar der før som har vore betre.
Vi kom heim såpass tidlig at vi fekk eit par timar på solsenga før sola gikk ned. Har enno litt att av boka som eg har lagt inn i dag. Skal skrive meir om den i morgon.
Er ikkje overdrive interessert i kongebryllaupet i England, men fekk no sjå litt i kveld, så eg ikkje er heilt blank. Ønsker alle ei  GOD HELG.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 16.april

  Dette bildet er frå i fjor, men trappa ser likeins ut i dag og eg har gått dei 43 trinna i dag også. Klokka er no 16.04, temperaturen er +...