fredag, mars 04, 2011

Vermelding 4.mars 2011

Klokka er 12.15, temperaturen er + 4 grader C og det silregnar.Det er eit skikkelig grisever, og ikkje særlig fristande å gå ut. Trøsta får vere at snøen kanskje smeltar litt fortare. Rart å komme heim att til så mykje kvitt i går, etter å ha vore i vårlige strøk heile dagen.Men no går vi i alle fall trygt på tunet.
No står vi på farten og skal nedover. Først på biblioteket og etterpå skal eg på eit møte med kinosjefen for å få litt meir informasjon om "seniorkino"- eg skal ha eit innlegg om det i avisa komande tysdag, så no får eg leike litt journalist også. Lurer på om eg har tatt meg vatn over hovudet.
Klokka 15.45. No er vi heime igjen. Møtet på Kulturhuset inkluderte også kaffi og skirenn.(Bra for Nils - og eg fekk delvis kladda avisinnlegget mitt. Såg på TV akkurat i det Northug gikk i mål).
Etterpå handla vi litt på Coop før vi gikk på den tyrkiske restauranten og åt middag. Har kjensle av å leve eit utesvevande liv for tida. Meiner eg fortener det etter så lang tid i delvis isolasjon.
Minstemann på Kongsberg har bursdag i dag. Sjå det førre innlegget.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...