torsdag, mars 17, 2011

Vermelding 17.mars 2011

 Klokka er 14.30. Temperaturen ute er+ 7 grader C, men det virkar kaldare fordi det blæs. Sidan vi ikkje hadde noko spesielt på programmet i dag,bestemte vi oss for å gå ein tur framover Engesetvegen, fram dit som vi budde før vi flytta til Vallabøen. Nils har jo gått der ofte, men det er fleire år sidan eg har gått dit på beina.Ein blir sånn litt nostalgisk av å gå på gamle tomter. Vi hadde ei god leilegheit i 1.etasje. Etter at vi flytta ut, løfta dei taket, så det vart full takhøgde i 2.etasje også. Der har også budd folk i kjellaren.

I det raude huset på nedsida av vegen budde ein familie med fem barn, så ungane våre hadde leikekameratar på om lag same alder i nærleiken. Vi budde der framme i Krokedalen i tre år. Vi flytta dit same dagen som Solveig begynte på skulen, og då Rasmus begynte året etter fekk begge lov å sykle på skulen i lag med meg. Elles var det ikkje vanlig å få lov å sykle skulevegen før ein gikk i 3.klasse.
Til middag i dag blir det pannekaker med steikt flesk og blåbærsylte. Lurte nedi litt filmalen grovkveite, så har eg betre samvit.

1 kommentar:

Hildegard sa...

Hugsar godt då de budde på Engeset.
Kjekt at du kjem deg ut å gå, fint no når det er berre vegar.

Dagbok 2024: 27.mars

Klokka er no 17.45, temperaturen ute er+ 9 grader, men det er overskya i dag, så det er ikkje så fint som det var i går. Eg sov godt sist na...