søndag, januar 09, 2011

Vermelding 9.januar 2011

Klokka har så vidt passert 13.00, temperaturen er + 4,5 grader C, og det er opplett ute. Som de kanskje ser på bildet heldt dei på å moke taket på nabohuset. Trur vårt tak er nok letta no, men Hassan og Nils er i Grepalia og mokar i dag også. Stilte opp klokka halv elleve, midt i kyrkjetida. Eg skjente litt for det, men det var det lite hjelp i. Sidan Hassan er muslim, bryr det ikkje han i alle fall. Eg har no gått her og tutla. "En husmor har aldri fri", som bestemor Hilda alltid sa.Det er alltid noko å styre med. I dag skal vi ha fisk til middag, sidan det blir kjøtt i morgon.
I dag vil eg gratulere fetteren min på Sørumsand med dagen. Eg kan hugse at tante sparte juletreet til denne dagen. Ein gong fekk vi "hauste" treet på slutten av selskapet. Då hadde tante putta litt godteri i juletrekorgene på førehand. Slike ting frå barndommen hugsar ein.Ha ein fin dag, John Per!

Ingen kommentarer:

DAGBOK 2024: 19. APRIL

  Dette bildet er eit par veker gammalt, eg har ikkje fått orden på bildebruken enno. Klokka er no 17.20, temperaturen ute er+8 grader, det ...