søndag, desember 19, 2010

Vermelding 1.desember 2010

Klokka er no 13.15. Temperaturen er minus 10 grader C og det er nydelig lettskya ver. Det kan nok vere at det kjem meir snø på sikt.
Føremiddagen har eg brukt til smårydding, stell av blomster og pussing av vindu. Får ikkje pussa anna enn innsida av grunnar som er lette å forstå. Så har eg så vidt begynt å "pynte" litt til jul, men er litt treig der, for adventsfargane passar så mykje betre til både gardiner og møblar her hos oss. Men er det jul, så er det jul, og då kjem ein ikkje unna fargen raudt. Eg er ikkje så interiørbevisst at eg kastar alt det gamle og satsar på kvitt og gull, sjølv om det fristar litt.
Nils har stemnemøte med Hassan som var lens for makrell. Nils hadde i frysaren. Sjølv om vi har tre frysarar+ tre fryseskuffer i kjøleskapet, er det alltid vanskelig å få plass til alt, særlig før jul,så det gjeld å tære på lageret.I dag skal vi ha steikt kveite til middag, så då får vi frigjort LITT plass.
I går hadde eg eit lite uhell, datt midt på harde kjøkkengolvet, og landa på v.kneet, som eigentlig er vondt nok frå før. Kneet er ikkje verre enn det har vore, men eg har fått ei blå tå. Kvifor eg datt? Jau, av ein eller annan mystisk grunn, var delar av golvet glatt som is når eg gikk på sokkelesten. Det er eit LITE problem, men det er når ein dett at ein merkar alderen best.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...