tirsdag, oktober 19, 2010

Vermelding: 19.oktober 2010

Klokka nærmar seg 13.30, og vi skal snart ete middag. Det blir restar frå i går, og det har eg ikkje noko imot.Ute er det overskya, og så langt i dag har det regna, men no er sola nesten framme, rett over Melshornet. Det er snø på alle fjelltoppar, og temperaturen på trappa vår er berre +5 grader C. Men eg håpar og trur at vi får enda nokre fineversdagar før vinteren, slik at vi får rydda i hagen.
I dag har eg vaska ferdig resten av veggene på stova. Å vaske vegger er no ein grei sak, men så er det alt som skal ned og opp att, fram og tilbake. Då eg hadde fått det meste på plass og heldt på å støvsuge, ringde dei frå butikken og fortalde at gardinene var ferdige til avhenting. Synest det har gått raskt. Men vi kjem ikkje til å hente dei før i morgon. Hadde i grunnen tenkt å rense teppet også før vi fekk dei på plass, men no trur eg det får bero.
Torsdag skal Nils på kommunestyremøte, han er 4. vara, eller noko slikt, men må møte både titt og ofte. Då går heile dagen med for hans del.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: torsdag18.april

   Det er nokre år sidan dette bildet vart tatt på Hareid, med alle barnebarna i samme sofa Klokka er no16.56, temperaturen ute er + 10 grad...