tirsdag, september 21, 2010

Vermelding 21.september 2010


Klokka er 13.40, temperaturen er +12 grader og det er regnbyger. Då vi stod opp i dag var det nydelig sol og vi belaga oss på ein fineversdag. Eg hadde også eit lite håp om at eg skulle blitt kvitt noko av verken i kroppen. Men herligheita varte ikkje lenge.
Vi var ein tur til Volda der eg hadde eit par ærend.Fekk meg tak i "kosedress" i fleece til 199 kr, same sort som eg har frå før. Brukar stort sett berre buksene, men dei er varme og gode og toler all ligginga mi. Kika litt på gardiner også. På kjøpesenteret Spinneriet har dei ein gardinbutikk med 1000 sortar prøvelengder, som ein kan bestille ut frå. Men til fleire sortar, til verre er det å bestemme seg, og det greidde eg heller ikkje i dag. Stovegardinene våre er ti år gamle og eg har lyst å skifte dei ut. Nemlig.
I Ørsta handla vi mat på Amfi, og så var eg innom biblio og fekk tak i to flunkande nye lydbøker. Så Solveig-du veit kva du kan gjere på laurdag ?
No skal eg lage Taco til middag. MÅ berre skrive det, så de ikkje trur vi et fisk KVAR dag.
Posted by Picasa

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...