lørdag, juli 31, 2010

Vermelding 31.juli 2010



Klokka er 15.00, temperaturen +18 grader C og det er overskya. Heldigvis er mesteparten av skodda vekke, eg gir den mykje av skulda for all verken eg har i kroppen.
I dag har vi vore ein tur nedover og handla mat, noko meir shopping blei det ikkje. Dvs. vi var ein liten tur innom Jysk også.
Etter handlerunden tok vi oss ein liten biltur opp i Mosmarka. Det er det nyaste byggefeltet i Ørsta, og dei bygger høgare og høgare opp. Dei nyaste husa begynner å bli ganske så spektakulære også.Lengst nede er husa nokså like og står på rekke og rad slik som hus skal gjere. Øvst oppe finn vi alle slags stilartar, og husa står i alle retningar. Store flotte einebustader, men også to-og firemannsboligar. Det er utrulig flott utsikt der oppe, ser utover heile Ørstafjorden. Skal ta ein tur opp ein annan dag og ha med fotoapparatet.På bildet i dag ser de Mosmarka frå altanen vår.
No driv Nils og kokar brosme til middag.

Ingen kommentarer:

DAGBOK 2024: 19. APRIL

  Dette bildet er eit par veker gammalt, eg har ikkje fått orden på bildebruken enno. Klokka er no 17.20, temperaturen ute er+8 grader, det ...