onsdag, juni 02, 2010

Vermelding 2.juni 2010

Klokka er 15.15. Temperaturen er +13 grader C, det er overskya, og så har det regna litt. Dermed slepp vi å vatne.Det skal visst bli kraftig regn, før det blir fint igjen.
I dag har vi hatt oss ein "lapredag"; Nils slappa av etter stress med hage, ved og fiskeri. Vi sov lenge, og så vart det ein tur på Amfi f.m. Kjøpte berre mat.Måtte m.a. ha ny forsyning med mjøl til brødbakst.
Så hadde vi  (dvs. eg) tenkt oss ein tur til Sæbø og kike på Nilsbuda og varene der, men det var uråd å finne ut kva tid der er ope.Dei held visst ope når det passar, så ein må på ein måte varskue om at ein kjem.
Til Nils si store glede laga eg Taco til middag. No har vi ete fisk og fiskemat i mange dagar, så det var på tide med litt sterkare kost. Feilen er at slik smaksrik mat er veldig appetittskjerpande, så no vart det for mykje mat i dag også.
Det var visst ikkje heilt slutt på stresset, for med det same vi hadde ete, måtte Nils på Eik-senteret for å få tak i verktøy, så han få reparere grasklipparen.

1 kommentar:

solveig sa...

Det var taco her og då eg kom heim. Håkon les RLE og eg les norsk.

Dagbpk 2024: 17.mai

 Då er klokka 19.00 på sjølvaste 17.mai Det er enno sol og varmt ute, +22 grader har no, på føremiddagen var det oppe i + 28 grader, så eg v...