mandag, april 05, 2010

Bok nr 19 -2010 : Fuglemannen


Denne boka har Solveig og eg lese på samme tid, og meiner vel om lag det samme om boka, sjølv om ho plar vere meir begeistra for seriemorderar enn eg.
Det er den andre boka eg les av Mo Hayder. Då eg hadde lese den første, vart eg lettare sjokka då eg fekk vite at Mo var ei dame! Den boka heiter Kuren og eg har skrive om den på bloggen.
Eg meiner at denne boka er velkomponert og velskriven, den har klart fokus og alt vert oppklara. Det kjem også tydelig fram at morderane er sjuke folk med tydelige avvik frå det normale. Ho går inn i tankane deira og prøver å forstå kva som går føre seg der.Ikkje for å unnskylde, men for å forklare.
Men så er det så grotesk,brutalt, uappetittlig, grisete osv. som det kan bli. Det er så mykje innmat, gørr, blod og andre kroppsvæsker som vel mulig. No har eg ein sterk mage og toler det meste, så det går bra, men eg trur ikkje eg vil ha meir av samme sorten.
Eg synest ikkje det var så spennande, heller litt langdrygt.
No vil eg ha ei koselig bok ! Ikkje krim på ei stund, takk.
Les gjerne om forfattaren på nettet

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 27.mars

Klokka er no 17.45, temperaturen ute er+ 9 grader, men det er overskya i dag, så det er ikkje så fint som det var i går. Eg sov godt sist na...