mandag, juni 19, 2023

Dagbok 2023: 19.juni

Klokka er no16.50. Temperaturen ute på trappa er no+29 grader C. Det er godt og varmt , synest eg. Men eg har sveitta min del i dag. Jobba ute- stort sett frå kl.11-15, men nokre pausar innimellom. Det eg gjorde va å klippe alle plenstykka våre. Det såg ikkje ut som om det var så mykje gras, men klipparen var heilt stappfull fleire gonger. Klipparen oppførte seg litt rart i dag, for når eg slo av for å tømme, ville han ikkje starte igjen før eg hadde ladda opp batteriet. Det gjorde sitt til at jobben tok tid. Men i dag klipte eg alt vi har av plenar. 

Problemet mitt er no at eg har ørten sekker fulle med gras.Eg må anten køyre på VØR eller så må eg prøve å få i hop "bingen" som eg kjøpte i fjor. Eg har ein frå før, men den er nesten full. Eg sette den i hop sjølv, men det var ikkje enkelt- for meg. Det som er, viss eg skal levere på VØR, er at eg må køyre bort før graset begynner å gi frå seg væte-då blir heile bilen stinkande. Eg har ikkje lyst å køyre halvråte boss i bilen-og ikkje er det kjekt å stå og tømme sekkane heller. Så eg trur eg går for å lagre heime-då blir det smått om senn til mold.

I dag skulle Marit og eg eigentleg på Plantasjen, men så var ikkje Marit i form. Ho driv og prøver ut medisin. I morgon skal vi på trening klokka 10-11, så skal eg til frisør klokka 14 og seinare på dag skal eg møte Margrete og Co på den indiske restauranten. Så det blir ein innhaldsrik dag.

Denne dagen har gått fort unna. Då eg var ferdig med slåtten laga eg meg middag og åt-fordi eg fortente det. Det blir ikkje tur på Vernet i dag, men kanskje eg legg meg ut på altanen og søv middag. Elles kan det vere at eg vatnar litt i hagen-eg vatna ikkje i går, og har eg meir energi, så veks skvalleren opp att så fort at en kan luke kvar dag om ein vil. Elles har eg skimta veksande gras i bringebæråkeren. Ser fram til at der skal bli grønt-.



Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 8.mai

Det var fart på elva i dag igjen,det er snø som smeltar  Klokka er no 16.50, temperaturen på trappa er +16 grader C, sola er litt av og på i...