lørdag, januar 28, 2023

Dagbok 2023: 28.januar

 





Klokka er no 21.27, temperaturen ute er + 3 grader C  og eg trur det regnar litt.

I dag har det vore ein dag litt utom det vanlige. Eg fekk melding frå Margrete som spurde om eg ville ha besøk. Sjølvsagt ville eg det. Ho skulle komme ca kl.14, så eg hadde tid å gå tur før den tid. Eg har slurva litt med mosjoneringa i det siste. 

Marit og eg gjekk i lag ut Starevegen og eg ville på Vernet etterpå. Hadde tenkt å gå runde, men på eine sida var det nesten berre is på vegen, så eg måtte gi meg på det, for eg hadde ikkje piggskorne på meg. Det er no tøya på alle vegar no-men altså ikkje på Vernet. 

Då eg kom heim laga eg til litt kaffimat til Margrete kom. Vi drakk kaffi og prata ei heil stund, men så fekk eg melding frå Solveig som hadde lyst på ein tur innover, ho hadde no lyst å treffe Margrete også. Så dermed vart vi tre-og det var veldig kjekt. Det er ikkje så altfor ofte vi tre er i lag utanom dei store "selskapa".

Etter at eg hadde rydda opp vart det Melodi Grand Prix som eg måtte sjå-til tross for at eg ikkje forstår meg så godt på denne moderne varianten av konkurransen.Rettare sagt:Eg kan ikkje så godt finne ut kva for melodi som er berst. Nok om det.eg er snart 83 år gammal og då må eg ha lov til å ha gammal smak-

Telefonen min gjekk tom for straum så eg får ikkje legge inn bilde enno. Synest det er rart at den var tom no igjen.




Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 24.april

                           Eg gjekk ein runde på Vernet før eg for på møte. Klokka er no 18.04, temperaturen ute er + 7 grader, sola skin no...