lørdag, november 13, 2021

Dagbok 2021: 13. november


Klokka er no 17.40 og temperaturen ute er + 4 grader C. På føremiddagen var vêret fint, og vi hadde sol ei stund, men no er det vått på trappa og på asfalten. Bilda tok eg tidleg på føremiddagen. 
I dag greidde eg å ligge i ro til klokka var nærmare 8, då måtte eg  opp og røre på meg. 
Sidan eg ikkje tok fredagsvasken i går, måtte eg ta den i dag, men det var fort gjort. Så var eg ein tur på butikken og handla inn til helga. Margrete hadde sendt melding om at ho ville komme ein tur i 14-tida, så eg kjøpte inn til middag til oss to einebuarane. Ikkje alt vart like vellykka av den enkle grunn at eg har ein tendens til multitasking. Grønnsakene vart bortimot uetelege fordi eg såg serie på TV på samme tid som er strikka, dermed gløymde eg maten ei stund. Men vi åt no det som var passeleg kokt. Etterpå drakk vi kaffi og prata, dvs.  Margrete måtte no ta fram strikketøyet etter ei stund. 
Det er veldig hyggeleg å få besøk, eg synest ettermiddagane og kveldane var lange no etter at vi stilte klokka.
Eg ser mykje TV for tida, men eg saknar Stjernekamp. "Maskorama " har eg ikkje sansen for. Men eg har no mange andre kanalar og seriar, så eg finn alltid noko av interesse. Eg les også ei bok, men helst berre på senga, den er såpass kjedelig av eg blir søvnig av den. Eg er overraska over at det blir gitt ut så mange uinteressante bøker.
I morgon er det Nils sin fødselsdag, han hadde fylt 85 år om han hadde fått leve. Tenkte eg skulle ta ein tur på grava og tenne lys-og sette inn nye batteri i lykta.

 

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 26.april

Klokka er no 16.30, temperaturen ute er +8 grader og no skin sola mellom skyene. Det er berre ei lita stund sidan eg kom att frå turen på Ve...