tirsdag, april 14, 2020

Dagbok 2020: 14.april

Klokka er no 17.20, temperaturen ute er + 5 grader og det regnar. Heldigvis, vil eg seie, for no sig snøen i hop og smeltar. Eg var nettopp ute og henta avisa som kom i dag tidleg, no kunne eg gå tørrskodd i støvlar, om ikkje anna.
I dag har eg vore relativt flittig. Først vaska eg bad og kjøkken, for så å begynne å støvsuge på stova. Mens eg heldt på med det, begynte eg å lure på om det kom avis i dag. Eg måtte sjekke på nettet, og der låg Møre-Nytt for i dag, med SUDOKU. Eg måtte ta pause i støvsuginga og løyse sudokuen før eg kunne halde fram. Tysdags sudokuane er rimeleg lette så det hefta ikkje så mykje. Etter støvsuginga var gjort unna, dusja eg og vaska håret. Eg åt litt før eg flata ut på dagsenga med Storytel, men først sette eg på både oppvaskmaskin og klesvask. I dag vaskar eg ullklede med heimelaga spon.
Eg orkar ikkje å gå tur i dette vêret, det er for vått. Eg kan no seie at eg har mosjonert litt med husarbeid i dag. Det er betre å vere i karantene på kvardagar når ein har noko å sysselsette seg sjølv med, og eg har rikeleg med oppgåver som eg kan gjere når eg får ånden over meg. Eg kunne ikkje komme meg ut med bilen i dag, dei pløgde gata og då blei der ein høg brøytekant. Eg nektar å mòke tunet, for eg veit at regnet tek jobben. 

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: torsdag18.april

   Det er nokre år sidan dette bildet vart tatt på Hareid, med alle barnebarna i samme sofa Klokka er no16.56, temperaturen ute er + 10 grad...