søndag, november 10, 2019

Dagbok 2019: 10.november











Klokka er snart 16.00, temperaturen ute er minus 4 grader og vi har fått enda ein bonusdag med sol og fint vêr. 
Det vart ein tur på Fonnvernet i dag også; eg kjem til å ta turen kvar dag no, så lenge vêret er bra. Eg går motsatt veg av dei fleste andre, tek turvegen først og Fonnvernet sist. Meir treng eg vel ikkje å forklare bilda. Eg gjekk opp litt tidlegare enn i går, slik at eg hadde sol heilt til eg var nesten heime. Trefte kjentfolk i dag også, men dei fleste går tur tidlegare på dag. 
Då eg kom ned att i Starevegen såg eg 1000 fuglar i rognen til Snipsøyr. Men før eg kom så nær at eg fekk sjå kva slags fuglar det var-ja, så var dei vekke. Det er typisk at sidensvansane tek seg ein razzia og tømmer trea for bær, men det er lenge sidan eg har sett dei no. Ser i det heile tatt ikkje mykje småfuglar.
Eg har vore trøtt og uopplagt i dag, la meg seint og fekk ikkje sove heller, fordi eg verkte i armane og skuldrane. Eg har ikkje gjort det skapte grann til nytte i dag heller, eg har så mykje eg burde ha gjort, men det blir ikkje så mykje med meg. Blir litt kabal+ bok innimellom. Ja, og så fyrer eg i omnen og vaskar klede. Når det er så kaldt vil ein helst vere der det er varmt.
I går trefte eg ei dame eg kjenner på Bunnpris. "Har du gått heilt heimanfrå og hit?   spurde eg Ho bur ut på Vinjevoll. "Ja, det har eg no vel," sa ho. Ho er berre eit par og nitti år, og ho både høyrer og ser, utan høyreapparat og briller.
No skal eg høyre litt bok før eg set på TV-en.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 26.april

Klokka er no 16.30, temperaturen ute er +8 grader og no skin sola mellom skyene. Det er berre ei lita stund sidan eg kom att frå turen på Ve...