lørdag, oktober 13, 2018

Dagbok 2018: 13.oktober

Klokka er ca.19.00, og eg må skrive på bloggen så eg blir ferdig til Stjernekamp. Eg heiar framleis på Ole Børud, som så mange andre.
Ute er det mørkt og regn, temperaturen er rundt +10 grader.
Dagen i dag har gått fort, som dei fleste dagar gjer. Mykje av føremiddagen gjekk med til matlaging. Eg laga kjøttsuppe frå grunnen av med lettsalta fårekjøtt og heimelaga kjøttbollar. Eg treng nokre å lage mat til innimellom, så eg ikkje kjem heilt ut av trening. Dei som skulle komme i dag var Einar og Audun, men Audun  måtte reise nordover ein dag før han hadde tenkt. 
Einar streva litt ,men fekk lagt på vinterdekka åleine. Eg sende ei melding til Margrete om at ho var velkommen til å ete i lag med oss viss ho likevel skulle over fjorden. Så vart vi i alle fall tre til bords.  Det er koseleg med gjester. Og vi hadde mykje å prate om som vanleg. Vi unnte oss litt kaffi og is etter suppemiddagen. No reknar eg med at Solveig og Øystein er på veg heim. Marit er på veg til Spania, der ho skal vere i 14 dagar i lag med dei andre seniordansarane. Eg kunne ha fått vore med om eg ville, men har for mykje å ordne opp i her heime til at eg kan forlate "åstedet" enno. Trudde eg skulle fått gjort noko i dag, men så pøsar det ned - igjen. Margrete trøystar oss med at det som kjem frå himmelen no slepp vi i alle fall å moke vekk.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 17.april

                Dette var pynten på "Vernet" i fjor. Det kjem vel ein likeins i år. Klokka er no 17.20, temperaturen ute er + 9 gr...