onsdag, april 29, 2015

Dagbok 2015: 29.april

Klokka er ca 20.00, temperaturen ute er + 8 grader, og akkurat no kjem sola fram att etter å ha vore vekke heile ettermiddagen.
Nils var tidleg oppe i dag og reiste på sjøen. Fangsten vart ikkje stor, men vi fekk i alle fall småsei til middag og så fekk han ein lyr som skal bli fiskekaker.
Mens han var vekke, shina eg opp kjøkkenet og støvsuga alle teppegolva. Eg var både stiv og støl då eg stod opp i dag og verkte i det meste av kroppen. Forstod det ikkje skikkelig, for sola skein og vêret var fint.
Etter lunsj reidde eg opp solsenga med teppe og dyne for å få vere ute i frisk luft og sol på samme tid som eg varma opp gikta. Somna med lydboka på øyret, og etter kvart skya det over med mørke skyer. Eg hadde det varmt og godt, så eg vart liggande å lese til det nærma seg middag. Ikkje før var eg komen i hus, så kom det ei regnbyge.
Det har vore svært nattekaldt siste nettene, så våren let vente på seg.
Det smakte godt med fersk fisk. No har eg lese ut boka som eg har halde på med lenge, og så skal eg skrive litt om den.I morgon er det ei slags helgaftan, så då får eg fare nedover og handle litt, det er lenge sidan sist.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 23.april

  Eg har ein plass på maskina der eg kan finne "gamle" bilde. Dette er ei av rosene mine, Leonardo da Vinci, trur eg. Eg har lese ...