mandag, februar 09, 2015

Dagbok 2015: 9.februar

Klokka nærmar seg 18.00. Temperaturen ute er ca +5 grader C. Det er overskya, litt regn, og SLAPS. Det har vore eit trasig vêr i vinter samanlikna med slik det var i fjor.
I dag før middag skjedde det ikkje så mykje, eg rydda litt, sette på ei maskin med klede etc. Det kan hende at somme synest eg ryddar mykje, og det gjer eg. Fordi det trengst! Det blei også ei økt med strikketøy og ei stund med papirboka, som eg ville levere når eg først skulle på biblioteket.
Det er nemlig der vi har styremøta til pensjonistlaget, og i dag var det møte klokka 13.00. Nils er med på alle styremøta, som fast vara. I dag vart det mykje snakk om årsmøtet som skal vere den 25 i denne månaden. Det gjeld å ha klar folk i alle "stillingar" før valet. Det er vanskeleg å få folk med til å gjere noko, så strategien er å få med nye og yngre krefter som kan gjere ein liten jobb, sjølv om dei er pensjonistar.Vi er så å seie i boks no.Vi er glade for alle nye medlemmer!
Fekk med meg ei lydbok heim i dag, såpass eg er berga til dei nye bøkene kjem på onsdag.
Middagen var klargjort før vi for. Det var fiskegrateng frå frysaren og råraspa gulrøter. Og så vart det ein aldri så liten siesta på sofaen før kaffi.
Då vi kom heim hadde det vore ei veninne her med fødselsdagspresang til meg. Ho hadde hengt den på trappa. Det var ein CD som ho og eg hadde høyrt på heime hos henne. Det er særleg tekstane som er gode, litt ironiske, noko vi begge har sansen for. Grunnen til at eg fekk den no, er at ho blir i USA på bursdagen min. Ho har ein bror som bur over there.Så no har eg mykje å høyre på.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...