søndag, oktober 26, 2014

Dagbok 2014: 26.oktober

Klokka er snart 23.30, temperaturen ute ca 10 grader C og det har vore bra ver i dag også. Litt sol, litt regn og litt vind. Ingar og eg gikk ein tur i nærområdet før middag og var ute ca ein time. Elles gikk ein del av dagen med til å førebu festen, eller familieselskapet er vel rettare. Gjestane var foreldra til Wenche og Cato med familie, i tillegg til oss.
 Det var Wenche som styrte med maten, og den var god. Vi fekk nydelig viltgryte med ris og masse grønsaker. Så var det kaker og kaffi etterpå, og kakebordet var heilt sunnmørsk. Eivind og Vebjørn har lagt seg og søv sikkert no, men Ingar haddese ein god middagslur før gjestane kom.
Og vi var alle samde om at vi hadde hatt ein fin dag.
Dei vaksne gjestane. Dei som manglar på bildet er vertskapet og fotografen.Nils sit saman med Arne, faren til Wencke. Sigrid, mor til Wenche sit ved bordenden, og Cato og Karin til høgre. Cato err broren til Wenche.
Og her er "gutabordet". Gutane er i alderen 4-19 år. Ingen småjenter i familien.

2 kommentarer:

Hildegard sa...

Gratulerer med vel overstått feiring av Rasmus på Kongsberg. Håper de får fint reisevêr heimover igjen.

arieldog sa...

Kjekt å sjå gjengen!

Dagbok 2024: 26.april

Klokka er no 16.30, temperaturen ute er +8 grader og no skin sola mellom skyene. Det er berre ei lita stund sidan eg kom att frå turen på Ve...