lørdag, oktober 11, 2014

Dabbok 2014: 11.oktober

Klokka er 17.15, temperaturen er +14  grader C, det er skya og opphaldsvêr. Tidlegare i dag var det også sol.
Vi gjekk og dronta litt utover føremiddagen, for eg skulle på biblio, og der opnar dei ikkje så tidleg. Dei hadde forresten iikkje noko nytt til meg i dag, men eg tok med meg Arsenikktårnet heim, fordi eg har fått lyst å lese den om att. Anne B. Ragde si desidert beste bok.
Elles handla vi matvarer og medisin, som vanleg, og så for vi heim og la frå oss varene.
Saka er at vi har begge tenkt å kjøpe nye, like mobilar, og ønsket var ein Doro, same som Bodil har. Eg hadde sjølvsagt sjekka på nettet, både typar og pris før vi for bort på Lefdal. Dei hadde ingen av dei eg hadde sett meg ut, men det vart til at eg kjøpte likevel, så får vi sjå kva Nils gjer. Min "gamle" mobil er eigentlig ikkje gammal, trur eg vil like Doroen betre. Då vi var på veg heim, tok vi likegodt ein svipp bort til Askjelhaugen og gjekk ein tur langs elva frametter Dalateigane. Eg tok bilde med den nye mobilen, og fekk etter litt kluss til å legge dei inn på data. Eg har sett betre mobilbilde, men eg har no opp til fleire kamera eg kan bruke når eg skal ta skikkelige bilde.
Til middag i dag vart det kokt lange og risengrynssuppe med rosiner. Då slepp eg å bruke sukker.
Nils er ute i garasjen og styrer med fiskegreiene sine, men eg håper han snart kjem inn så det blir kaffi å få.












De kan sjå at der ligg armeringsjern og material ved elva. Dei har støypt opp ein kant som skal hindre elva i å ta med seg masse frå elvebreidda.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...