fredag, mai 24, 2013

Dagbok 2013: 24.mai.

Morgonstemning i Starevegen.
 
Klokka går mot 20.00, temperaturen er + 10 grader C, det er opplett, men fotsid skodde. Det er det er det eg kallar Ørstasommarvêr.
Før middag støvsuga eg ta ville pina alle teppegolva ganske grundig.Så tok vi oss ei shoppingrunde. Først var vi på Felleskjøpet på Rystelandet der vi kjpte oss ny vedkløyvar. Nils var i tvil om vi skulle kjøpe stativ, men eg insisterte. Det er ein liten kløvar som er grei å ha med seg i bilen.Eg synest det eg kjekt å kløyve ved, og det er eit arbeid som eg greier utan å få vondt både her og der.No har vi ikkje tenkt å begynne med profesjonell vedproduksjon,då.
Utsikt frå Rystelandet mot Vallabøen.
 

Elles så handla vi mat på to butikkar.Det vart ikkje til at vi kjøpte noko til hagen, eg er ikkje så motivert for å plante i kulden.
Til middag laga vi pølser og stappe.Og så vart det middagslur.
Etter ein god kopp kaffi kom eg meg ut på tur rundt om på Vallabøen. Gikk med bok på øyret og såg på det som skjer i nærmiljøet. Lommekamera hadde eg i den andre lomma.
Husa i Millionærsvingen tek form.
Leikeplassen ved Vikemarka skule.

Vike-elva. Mykje skog fjerna på andre sida, så no har vi betre utsikt.
Ønsker alle ei GOD HELG ! 

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 22.april

No er klokka blitt 16.35 utan at det har hendt så mykje. Det mest dramatiske som har skjedd er at eg har prøvd å slette alle bilda mine på P...