tirsdag, februar 01, 2011

Vermelding 1.februar - 2011

Bildet er tatt kl.12.15. Då kunne vi så vidt sjå at sola gikk bak Melshornet, men at det ikkje er lenge att til ho "klive honnje", og då får vi sol heile dagen. Ja, berre viss det klarnar opp sjølvsagt. I dag er det skya, relativt kraftig vind, litt regn og + 7 grader C. Det skulle sette fart i snøsmeltinga. Føremiddagen har vi så langt brukt til rydding og vasking på "datarommet". Der er det mange permar og bøker som skal ned og opp att, derfor prøver eg å gjere slikt arbeid mens det er landligge, for eg treng litt hjelp.Vi har ommøblert litt også- ja, sånn er det når ein kjøper noko nytt som skal ha plass.
(No sette det seg ein spurvehauk på altanrekkverket, men han forsvann før eg fekk tatt bilde av han. Har aldri hatt slike fuglar så nær før).
Nils ventar på at det skal bli fiskever. I mellomtida har han laga klart utstyret. Det viktigaste er å ha ein 750 grams svenskepilk av rustfritt stål med gummimakk i staden for dregg. Då får han største seien.Vi har no ikkje akkurat næringssorg, men han likar å fiske! Og vi likar å ete fisk.

1 kommentar:

solveig sa...

Vi gjekk rundt vatnet på berre vegar i dag. Vurderer å ta ut med sykkel i morgon.

Dagbok 2024: 28. april

Klokka er no 22.10, teperaturen ute er + 10 graderC  og vi har hatt fin ver i dag. Den siste snøen som kom i fjella smelta sikkert i dag. Eg...