torsdag, desember 27, 2007

Romjulshelsing.

Ute er det ikkje den heilt store julestemninga, regnet ausar ned og det vert nok ikkje lyst i dag. Jula i år er eit døme på at det ikkje alltid går som planlagt. Eigentleg skulle vi ha samla heile familien i går, men Nils har hatt influensa heile jula, og eg ventar framleis på at ein dag skal vakne opp med same symptomane.Så no vil Solveig "samle" oss på sundag, så får dei kome dei som er friske.Vi bur så nær kvarandre at det er ikkje den store tragedien om vi måtte avlyse.Vi har no kosa oss på vår måte med TV, bøker etc.
Fotoapparatet som vi kjøpte i fjor til jul er ikkje godt, så vi lyt nok sjå oss om etter eit anna.

Det er slik med jula at då tek ein fram mange ting som vekkjer minne.Den raude juleløparen broderte EG til mamma jula 1960.Då gikk eg første året på lærarskulen . Vi budde 4 jenter på kvar sin hybel i eit gammalt hus i Volda. Om kveldane sat vi og skravla og broderte; det resulterte i denne løparen som eg fekk att etter at mamma var død.Når eg tek den fram og pyntar til jul,tenkjer eg tilbake på desse kveldane og dei tre veninnene som eg ikkje lenger har kontakt med.Og eg har ikkje brodert noko sidan!!!!
Den grå linløparen fekk eg ein gong med tante Eldbjørg som var systra til pappa -årstalet hugsar eg ikkje.Den er så nydelig brodert og eg er så glad i denne løparen, som ligg på spisebordet heile jula.
Håper det står bra til med blogglesarane mine. Enno er det mange dagar att av juleferien!Så de får ha fortsatt GOD JUL!



Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: torsdag18.april

   Det er nokre år sidan dette bildet vart tatt på Hareid, med alle barnebarna i samme sofa Klokka er no16.56, temperaturen ute er + 10 grad...