tirsdag, desember 19, 2023

Dagbok 2023: 19.desember

 



Eg ser fram mot våren no.Ca16-18. januar skal vi kunne sjå att sola.

I dag har det vore litt av ein dag, det starta i natt. Eg hadde lagt meg med gips på handa, men vakna opp utan- for andre gong på kort tid. Flaks at eg hadde time på sjukehuset i dag, men eg visste ikkje heilt korleis eg skulle komme meg til Volda , og om Marit kunne vere med etc.

Midt på natta sette eg meg til å skrive ned det som eg skulle seie til henne eg skulle ringe til på sjukehuset. Så la eg meg igjen, og neste gong eg vakna var det tidleg morgon. Då klokka hadde passert 8 ringde eg Volda og alle brikkene fall på plass. Eg skulle få Taxi og Marit skulle få vere med etc. Heimturen hadde eg avtalt med Margrete.

Al saman gjekk heilt fint, Marit heldt meg med selskap på venterommet, og dei eg trefte hadde berre godt å seie om handa mi, røntgenbildet var heilt fint. men eg måtte få ny gips, for dei vil at ein skal gå med gips i 4 veker. Eg fekk ein annan sort gips denne gongen som garantert ikkje skulle dette av. Eg spurde korleis det såg ut på røntgenbildet og det var heilt fint. Det vart eg glad for, for eg var redd at det kunne ha rota det til inn under gipsen slik den dreiv og flytta på seg,:men alt var i orden og godt var det. 

Margrete hadde lova å køyre oss heim så ho kom frå jobben og plukka oss opp. Etterpå var vi på COOP og handla, så no har eg ganske gode forsyningar i hus. Det vil nok gå enda eit par veker før eg kan køyre bil.

Eg har vore innom Digi -post og betalt nokre rekningar til sjukehuset. Eg må betale, men får att pengane fordi eg har frikort.  På Digipost var det eit redigt rot no, både med betalte og ikkje betalte rekningar, men eg har alt under kontroll no trur eg. 

Det som eg no ikkje har kontroll på er fotografia på PC-en- Men no har eg vel god tid til å finne ut av ting, for det er ikkje så mykje anna eg kan gjere. Det er framleis vondt i handa, så eg tek litt smertestillande. Eg bryr meg ikkje så mykje om smertene. Men det er irriterande å ikkje kunne strikke.

1 kommentar:

Anonym sa...

For et fantastisk flott bilde.
Hilsen Irene

  Klokka er no16.50, temperaturen ute er +12 grader, og det regnar, så no er det slutt på herlegheita for denne gong. No ventar eg på at Mar...