tirsdag, mars 13, 2018

Dagbok 2018: 13.mars

Klokka er 14.05 , temperaturen er +7 grader C og det er strålande sol. Eg stod oppe hos Marit og prata ei stund, for å få vere litt ute. Elles har eg stor sett sete attmed PC-en eller rusla litt rundt i huset. Kneet hemmar meg heile tida, men no skal eg lage meg litt mat før eg skal ut til Nils. Eg kan like godt sitte der som her, sjølv om eg ikkje får så mykje kontakt med han. Eg ergrer meg gul og grøn på dette kneet som svikta akkurat no , men eg kan ikkje gjere så mykje med det sjølv.

KL.22.00 minus 3 grader C, det ser ut til at vi får ha det kaldt om natta.
Eg kom nyss heim frå Heimen. Håkon var i Ørsta ein tur, så han henta meg og køyrde meg heim. Eg kokte litt kaffi og vi sat her og prata ei stund.
Men Nils er det ikkje så store endringar frå dag til dag. Det som var litt positivt i dag var at han greidde å snakke såpass eg forstod kva han sa. Men han blir veldig fort irritert på meg, han er greiare med pleiarane. Og dei er meir tolmodige enn eg. Eg veit ikkje om han set så veldig pris på at eg er der, men eg vil vere der for mi eiga skuld også. Han et no litt, og drikk melk, men så mykje får han ikkje i seg. Han vil helst ha fred, og han hadde ikkje noko å seie til Håkon i dag. Men eg hadde på TV-en ei stund, og då vart han liggande å sjå litt på eit program om laks.
Det var Ragnhild som køyrde meg ut i dag, eg har som regel mange tilbod. Men er er irritert fordi den foten skal vere så vond, eg følte meg så ovenpå når eg greidde meg så bra sjølv. Har ikkje høyrt frå legen min enno, men håper på å få hjelp. No er det berre å ete på smertestillande og halde meg mest mulig i ro. Blir det fortsatt fint vêr får eg legge meg ut på solseng.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: torsdag18.april

   Det er nokre år sidan dette bildet vart tatt på Hareid, med alle barnebarna i samme sofa Klokka er no16.56, temperaturen ute er + 10 grad...